Haven t.h.v. restaurant Restaurant Havenrijk Havenmond Gezellige drukte!

U had het al gezien natuurlijk op de haven. Bij de kraan is een vlonder geplaatst en daar liggen 2 kleine bootjes. Deze boten zijn van de stichting Sailability. Vanuit onze haven is het nu mogelijk om mensen met een beperking de leuke dingen van de watersport mee te geven. De 2 bootjes zijn geschonken door de lokale Rabobank en op 29 augustus is dan ook de officiele te waterlating van deze bootjes gehouden.

2010-08-13 153 We hopen de zeilboten vaak op ons meer te kunnen begroeten.

sailabilityOp onze website, www.sailability.nl , kan je zien wie wij zijn en wat wij doen. Ook dit seizoen hebben wij weer zeildagen bij de ZWVU in Uitgeest. Je kan je vanaf 11 uur bij ons terecht. Hieronder zie je de zeil dagen die de ZWVU in Uitgeest gaan houden. Iedereen die één van de Sailability bootjes wil uitproberen is van harte welkom ook als je nog niet kunt zeilen kan je gerust langs komen.

Op 4 juli heeft de eerste zeildag voor Sailability vanuit onze thuishaven plaatsgevonden. Ondanks dat de opkomst iets onder de verwachting is gebleven zijn we blij dat het mogelijk is om vanuit onze thuishaven dit soort activiteiten te ondersteunen. U heeft kunnen zien dat er bij de hellingbaan een vlonder is bijgeplaatst. Vanaf deze plaats kunnen mensen met een lichamelijke beperking met hulp van vrijwilligers in 1 van de twee zeilboten wegvaren.

De komende maand zullen er een 3-tal dagen weer de mogelijkheid geboden worden om van de twee zeilboten gebruik te maken. Op 1, 15 en 29 augustus kunt u weer vanuit de Jachthaven Zwaansmeerpolder weer zeilen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.sailability.nl

De zeilbootjes zijn relatief rustig in onze haven terrecht gekomen. Maar zoals het hoort moeten de bootjes gedoopt worden. De begeleiding van sailability heeft besloten om de doop van de bootjes op 29 augustus a.s. omstreeks 13:00 uur te doen. Wij verzoeken u allemaal om te komen bij deze toch wel bijzondere happening in onze haven.

fotosalabilty

Copyright 2013 ZWVU en Jachthaven Zwaansmeerpolder .